KONYA / ÇUMRA - Güvercinlik İlkokulu

Kas

Okulumuz ilkokul öğrencilerinin hazırladığı çeşitli şiir ve resimlerle oluşturulan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü gazetemiz yayındadır.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü kapsamında düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Okulumuz bahçesinde 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesi ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları koro dinletisinin sergilenmesinin ardından tören sona erdi.

Kas

2022 Afet Tatbikat Yılı kapsamında okulumuzda Çök-Kapan-Tutun tekniği ile deprem tatbikatı gerçekleştirildi.Öğrencilerimiz bilinçlendirildi.

Kas

Her hafta pazartesi ve cuma günleri okul kütüphanemiz velilerimizin hizmetine açılıyor. Velilerimizinde kütüphanemizden yararlanabilmeleri, kendilerini geliştirebilmeleri ve çocuklarına örnek olabilmeleri için onlara uygun kitaplar seçtik. Muhtarımız Enver Güdül'ün de desteğiyle okul kütüphanemize aile bölümü ekledik. Bu bölümde velilerimize özel romanlar,çocuk eğitimi üzerine kitaplar bulunmaktadır. Tüm velilerimizi kütüphanemize davet ediyoruz. "Örnek Olmak İçin Oku" harketimize katılmalıarını bekliyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrenci ve öğretmenlerimizin aktif katılımı ile şiir okumaları, koro dinletileri ve oratoryolar eşliğinde okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine iklim değişiklikleri, enerji tasarrufu, yenilenebili enerji ile ilgili konularda bilinçlendirici tiyatro gösterisi sergilendi.Gösteri öğrencilerimizi hem güldürdü hem bilinçlendirdi.Tiyatro ekibine teşekkür ederiz.

Ekm